dissabte, 20 d’abril del 2013

Com un gelat de llimona


De vegades no n'hi ha prou amb obrir els ulls per veure el que passa al nostre voltant. Descobrir les petites o grans coses pot dependre també, en certa manera, de saber com mirar. Això exigeix un petit esforç de voluntat i una mica de sensibilitat, poca cosa si ho comparem amb el que podem rebre a canvi.

Hem volgut començar aquest blog amb una mirada molt personal sobre aquesta celebració de la vida que és la Primavera. Així que ens hem iniciat el camí i ens hem anat trobant a cada pas amb les evidències de que -ara sí, per fi- ha arribat el bon temps, amb sol, amb pluja, amb dies més llargs... Però també amb aquest reviure extraordinari de la naturalesa que ho omple tot d'aromes i colors. La Primavera és en si mateixa un regal per als sentits, un espectacle que val la pena gaudir. I la Primavera a l'Anoia no és una excepció, com podeu comprovar en las imatges del nostre petit reportatge fotogràfic.


Per a que quedi clar: ens encanta la Primavera, gairebé tant com els gelats de llimona. Ara que la climatologia és propicia i ens hi convida, és gairebé un absurd no assaborir aquest petit plaer extraordinari que suposa gaudir del paisatge, del nostre paisatge. A peu, en bici o en cotxe, tant se val. L'Anoia té multitud de llocs i racons pels que val la pena l'esforç de sortir de casa. Animeu-vos i gaudiu. És gratis.
Sigueu benvinguts a aquest blog. I a la primavera.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada